Sommar -17 - Five Seasons Swedish

Nya kollektionen

Inspirerad av den bästa kusten

Five Seasons startade  i Göteborg 1982 med en vision om att göra bra funktions kläder tillgängligt för fler! Vi har därför i över 30 år producerat hög kvalitativa och tekniska sportkläder med fokus på skid, outdoor, vandring och segling. Vi strävar efter en hållbar utveckling genom ett långsiktigt engagemang och god kommunikation. För oss är det viktig att du är nöjd med de produkter som du köper av oss!

Kollektion SS17

City goes Västkust

Aktiva dagar vid vattnet, med allt som kusten har att erbjuda har alltid varit en inspirationskälla för oss. City goes västkust är en kollektion som är en unik blandning av arv, modernitet och teknisk kompetens med fräscha och mjuka färger. Väl utformade stilar som gränslöst flyttar dig från kusten till staden.

Kollektion SS17

Vandring

Oavsett om du vandrar i bergen eller bara går på en promenad för att rensa ditt sinne, ger vår outdoor  SS17 kollektion dig alla plagg som behövs. Kollektionen är fylld med tekniska plagg med många funktioner. Plaggen har bra passform och komfort tack vare  innovativa material och design. Varje plagg har väl genomtänkta detaljer och starka färger för att ge varje jacka ett unikt uttryck 

Kollektion SS17

Junior & Mini

Bakom varje träd lurar ett nytt äventyr och under varje sten är en ny upptäckt och varje ögonblick är en hel värld. När barnen upptäcker världen behövs det kläder  som funkar i alla situationer. Det var med detta i vårt minne som vi skapade Junior & Mini SS17 kollektionen. Vi vill uppmuntra att varje dag är ett äventyr redo att upptäckas! 

Fabrics

Vi utvecklar inte bara vår design utan varje år letar vi efter nya material, trims och detaljer

Vi arbetar med 32 olika tyger som vi delar i 7 kategorier.

Vattentät / vindtät / Vattenavvisande / Stretch / Hög andningsförmåga / Isolering / Bomull